• 05.08.16, 16:07
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Segased, kuid head ajad autotööstuses

Autotööstuses on praegu omapärane aeg - USA autoturg on tõenäoliselt saavutanud tipu, Euroopa üritab longates kriisieelsesse aega jõuda ning Hiina kasvu suhtes on teatud küsitavused. Viskame pilgu peale, mis seisus on USA ja Saksamaa turud ja sealsed suured autotootjad.
Ford hoiatab stagneeruva või isegi langeva müügi eest koduturul USAs.
  • Ford hoiatab stagneeruva või isegi langeva müügi eest koduturul USAs. Foto: EPA
USA
Ameerika Ühendriikide autoturg on mühinal kasvanud viimased kuus aastat ja tõusnud tagasi kriisieelse ajastu müüginumbriteni. Juulis müüdi 1,52 miljonit autot (kasv 0,7% võrreldes 2015. aastaga), mis teeb aastaseks müügitempoks 17,9 miljonit autot. Autotööstus ja analüütikud vaatavad just seda viimast numbrit.
Ometi otsustas Ford juuli viimasel nädalal hoiatada investoreid ja analüütikuid, et USA autoturg on jõudnud selle tsükli tippu ning selle aasta teises pooles peaks müük kahanema. 2017. aasta tuleb Fordi hinnangul tõenäoliselt nõrgem kui tänavu. Uudise peale kukkus Fordi aktsia 8%, mis oli autotootja viimase viie aasta halvim päev börsil.
Loe pikemalt Äripäevast
Autor: Äripäev.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 14:42
Lihtne lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks - Infopanga võlaregister
Ettevõtte juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnikega ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada ettevõtte rahavoogusid ja tekitada täiendavat stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav protsess, eriti kui sellega kaasnevad pidevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister pakub aga tõhusat lahendust, mis aitab juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele