Autor: Harro Puusild • 29. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VAATA PILTE! Kütuseturu Aastakonverents 2016

Kütuseturu Aastakonverents 2016 Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses.
Autor: Harro Puusild
Kolmapäeval, 27. aprillil kogunesid kütuseturu liidrid ja avaliku sektori esindajad Tööstusuudised.ee ja Eesti Õliühingu aastakonverentsiile, et arutada muuhulgas ka aktsiisitõusude mõju Eesti majandusele.

Tänavusel konverentsil esinesid Eesti Õliühingu esimees Toomas Saks, LHV Panga majandusanalüütik Heido Vitsur. Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist esinevad energeetika ja ehituse asekantsler Ando Leppiman ning energeetika osakonna ekspert Siim Meeliste.

Konverentsil tutvustati ka märtsis läbiviidud kütuseturu uuringut, mis võtab fookusesse aktsiisitõusud ning nende mõju ettevõtetele praegu ja tulevikus. Uuringut tutvustas TNS Emori osakonnajuhataja Agne Kinks. Uuringu tulemusi analüüsis ja kommenteeris Circle K Eesti ASi mootorikütuste müügidirektor Meelis Migur.

Uuringule järgnes ka aruteluring, kus lisaks Agne Kinksile, Toomas Saksale ja Meelis Migurile osalesid ka ERAA president Einar Vallbaum ning Riigikogu rahanduskomisjoni liige Aivar Sõerd

Kuidas aga käib Eesti kütusereservide kasutamine kriisiolukorras? Sellest tuleb rääkima Eesti Vedelkütusevaru Agentuuri OSPA juhataja Priit Enok.

 

Autor: Harro Puusild
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077