Täna toimunud Eesti toiduainetööstuse X aastakonverentsil „Toit ja tervis“ kuulutati välja Eesti Parim Toiduaine 2016 konkursi võidutoode, milleks on sorbett Balbiino Mango Smuutike.
- Balbiino Mango Smuutike Foto: Balbiino
Toiduainetööstuse konverentsi ja Eesti Parima Toiduaine konkurssi korraldanud Toiduliidu juhataja Sirje Potisepa sõnul on tervis ja toidu tervislikkus olnud viimaste kuude jooksul avalikus diskussioonis väga sagedasti esinevad märksõnad.
„Ka Eesti Parim Toiduaine 2016 tiitlivõitja puhul oli tunda selget püüdlust pakkuda tarbijatele maiustamiseks kergemat ja figuurisõbralikumat alternatiivi,“ ütles Potisepp. „Jäätisemaailmas pole palju neid tootjaid, kes võtaks riski ja suunaks oma toote naistele, kes tavaliselt eriti jäätist ei söö. Balbiino tegi seda ja edukalt – Balbiino 0% rasvasisaldusega ja kõigest 80 kCal energiaväärtusega väike ja kerge jäätis tunnistati parimaks magustoiduks ning rõõmustab eesseisval suvel kindlasti paljusid suuri ja väikeseid maiasmokkasid,” lisas ta.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Kui veel 20 aastat olid koht- ehk LAN-võrku liidetud põhiliselt arvutid, siis täna on ühises võrgus kõik seadmed alates küttelahendusest, valgustusest ja külmkapist kuni tööstusseadmeteni. Tehnoloogia areneb hoogsalt ja järk-järgult liigutakse vaskkaablil põhinevatelt ühendustelt üle fiiberoptilistele ja üle õhu lahendustele. LAN-võrgu olevikust ja tulevikust räägib YEInternationali tootejuht Henri Voogla.