Autor: Tööstusuudised.ee • 20. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigiressursside Keskuse uus lao- ja tootmishoone sai nurgakivi

Uue hoone ehitab Nordecon.
Foto: Andrei Ozdoba
OÜ Riigiressursside Keskuse uus lao- ja tootmishoone sai möödnud nädalal nurgakivi. Uus ligi 20 000-ruutmeetrise brutopinnaga hoone ehitusmaksumus on 8 miljonit eurot.

RRK Logistikapargid on Eesti logistikakinnisvara arendaja, mis tegeleb lao- ja tööstuskinnisvara (logistikakinnisvara) arendamise ja välja üürimisega. RRK Logistikaparkid hõlmavad lao- ja tööstuskinnisvara üle Eesti, peamised keskused on: Liiva Keskus Tallinnas, Maardu Logistikapark, Paldiski Logistikapark, Tapa Logistikapark, Paide Keskus, Tallinna Intermodaalne Raudtee Konteinerterminal Muugal ja Narva Logistikapark.

RKK Logistikapargid juhatuse esimees Tiit Karu ütles tööstusuudised.ee-le, et uue hoone ehitusmaksumus on umbes 8 miljonit eurot. 

Karu sõnul on uus hoone hästi liigendatud. "Ruumide kõrgused ja suurused vahelduvad. Lao- ja tootmisruumide kõrgused on sõltuvalt korrusest 4,5 meetrit ja 9 meetrit. Lisaks on eraldi korrusel ca 900 ruutmeetrit büroo- ja olmeruume," lisas Karu. 

RRK uue laohoone põhikorruse ruumide pindala 1 070–8 800 ruutmeetrit. 0-korruse laoruumide kõrgus 4,5 meetrit ja ruumide pindala 880–8 000 ruutmeetrit. 

Uus hoone asub Liiva keskuses ja valmib 2016. aasta oktoobris.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077