Autor: Tööstusuudised.ee • 10. veebruar 2016

VKG koondab plaanitust vähem töötajaid

VKG koondab algselt plaanitust vähem töötajaid.
Autor: Eiko Kink

Eile õhtuks esitas Viru Keemia Grupp töötukassale teise teate töölepingute kollektiivsest ülesütlemisest kahes ettevõttes – VKG Oil ja Viru RMT. Teate kohaselt on koondatavaid ligi kuuendiku ehk 63 inimese võrra vähem kui algselt kavandatud.

Kokku saab koondamisteate 307 töötajat: VKG Oil koondab 214  ja OÜ Viru RMT 93 inimest. Kõige enam on plaanis koondada  tehnoloogiaseadmete operaatoreid (129)  ja tehnoloogiaseadmete lukkseppi (23). Töölepingute ülesütlemise aeg jääb vahemikku märtsist maini, teatas töötukassa. 

Lisaks on Viru Keemia Grupp esitanud töötukassale esmase teate 138 töötaja töölepingute kollektiivsest ülesütlemisest märtsis-aprillis VKG Kaevandused OÜs, kus on kõige enam plaanis koondada  allmaa koristustöölisi (30)  ja allmaa elektrilukkseppi (20). Seega on tänase seisuga töötukassale teatatud kokku 445 töötaja koondamisest Viru Keemia Grupis.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077