Autor: Eliisa Matsalu • 11. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Premia juhtkond lahkub

Eelmisel sügisel uue omaniku kätte läinud Premia heidab sügisel senised kauaaegsed juhid üle parda.

Börsifirma PRFoods müüs eelmisel aastal pea 30 miljoni euro eest oma jäätiseärid Ukraina päritolu ärimehele Andrei Beshmelnitskile. Kui sügisel tehtud tehinguga liikusid algselt kaasa ka Premia juhid Kõvask, Haavamäe ja Kaur, siis nüüd on asjaolud muutunud – terve juhtkond lahkub pärast suvehooaega ja on esimesest septembrist taas tööotsingul.

Alles selle aasta alguses teatas Katre Kõvask, et taandub börsifirma PRFoods juhatusest, et keskenduda vaid Premiale. PRFoodsi juhtimise andis ta üle Indrek Kaselale, kes oli enne seda ettevõtte nõukogu esimees. Tollal ütles Kõvask, et kui müüdi PRFoodsi Balti jäätise- ja külmkaubaäri, teavitati, et ka senine börsifirma juhatus liigub uue omaniku alluvusse. Ka Kasela kinnitas siis, et juhtkonna vahetus oli pikalt planeeritud seoses jäätisemüügi tehinguga. Paraku vaid mõni kuu hiljem teatas ettevõte, et Premiast lahkub siiski kogu praegune juhtkond. Mis põhjustel avalikkusele ootamatu põhjus tehti, asjaosalised avaldada ei soovinud.

Loe rohkem Äripäevast

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077