13. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööstusuudiste uudiskiri teeb kokkuvõtte sektorist

Tööstusuudiste tasuta uudiskiri toob korra nädalas meilipostkasti lingid kõigist olulisematest uudistest tööstusvaldkonnas.

Igal kolmapäeval saadab toostusuudised.ee uudiskirja tellijatele ülevaate viimase nädala olulisematest uudistest. Uudiskiri annab võimaluse saada kiire ülevaade kajastatud teemadest, kuna sisaldab uudiste pealkirju (linkidega uudisele) ja olulisemate uudiste puhul ka lühikest sissejuhatust. Uudiskirja tellib üle 2100 lugeja.

Alanud nädalal on võimalik liituda uudiskirja tellimusega SIIT ja osaleda toostusuudised.ee korraldatava kahe järgmise sündmuse tasuta pääsme loosimisel. Juba neljapäeval (16. aprillil) on ühel liitujal võimalik osaleda Tööstuse klubis, mis külastab Tallinna Tehnikaülikooli laboreid ja kus ettevõtjad räägivad oma kogemustest, kuidas nad on koostöös ülikooliga arendanud laborites oma tooteid. Ürituse kavaga saab lähemalt tutvuda SIIT.

Samuti loosime välja pääsme 30. aprilli seminarile „Kuidas valida mõõdikuid tööstuses“. Seminar annab alusteadmised mõõdikute valimisest tööstuses. Lisaks räägivad kolme tööstusettevõtte esindajad, milliseid mõõdikuid kasutavad nemad ettevõtte juhtimisel. Päeva lõpuks saavad osalejad 5 sammu, kuidas juba järgmisel päeval alustada ettevõttes sobivate mõõdikute loomist. Ürituse kavaga lähemalt tutvuda SIIT.

Tellige endale iganädalane ülevaade tööstuses toimuvast ja saage tasuta osalused kasulikele üritustele.

Autor: Toostusuudised. ee

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077