13. aprill 2015
Jaga lugu:

Tööstusuudiste uudiskiri teeb kokkuvõtte sektorist

Tööstusuudiste tasuta uudiskiri toob korra nädalas meilipostkasti lingid kõigist olulisematest uudistest tööstusvaldkonnas.

Igal kolmapäeval saadab toostusuudised.ee uudiskirja tellijatele ülevaate viimase nädala olulisematest uudistest. Uudiskiri annab võimaluse saada kiire ülevaade kajastatud teemadest, kuna sisaldab uudiste pealkirju (linkidega uudisele) ja olulisemate uudiste puhul ka lühikest sissejuhatust. Uudiskirja tellib üle 2100 lugeja.

Alanud nädalal on võimalik liituda uudiskirja tellimusega SIIT ja osaleda toostusuudised.ee korraldatava kahe järgmise sündmuse tasuta pääsme loosimisel. Juba neljapäeval (16. aprillil) on ühel liitujal võimalik osaleda Tööstuse klubis, mis külastab Tallinna Tehnikaülikooli laboreid ja kus ettevõtjad räägivad oma kogemustest, kuidas nad on koostöös ülikooliga arendanud laborites oma tooteid. Ürituse kavaga saab lähemalt tutvuda SIIT.

Samuti loosime välja pääsme 30. aprilli seminarile „Kuidas valida mõõdikuid tööstuses“. Seminar annab alusteadmised mõõdikute valimisest tööstuses. Lisaks räägivad kolme tööstusettevõtte esindajad, milliseid mõõdikuid kasutavad nemad ettevõtte juhtimisel. Päeva lõpuks saavad osalejad 5 sammu, kuidas juba järgmisel päeval alustada ettevõttes sobivate mõõdikute loomist. Ürituse kavaga lähemalt tutvuda SIIT.

Tellige endale iganädalane ülevaade tööstuses toimuvast ja saage tasuta osalused kasulikele üritustele.

Autor: Toostusuudised. ee

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt