Autor: Tanel Raig • 25. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ettevõtted osalevad kaitsetööstuse messil

Araabia Ühendemiraatide pealinnas Abu Dhabis toimuval rahvusvahelisel kaitsetööstuse messil IDEX 2015 osaleb Eesti ühisstendil oma väljapanekutega  Defendec OÜ,  ELI OÜ, Soleest OÜ, Terramill OÜ ja Toci OÜ ning Eesti Kaitsetööstuse Liit, kirjutas Postimees.

Valitsuste, sõjavägede ja kaitsetööstuse esindajatele suunatud IDEX 2015 on üks suuremaid ja tähtsamaid kaitse- ja relvatööstuse valdkonna messe maailmas.

Juhtmevabasid autonoomseid piirivalveseadmeid tootva ettevõtte Defendec OÜ juhi Jaanus Tamme sõnul on esimesed ärisammud Araabia regioonis juba teinud ning soovib antud messiga veelgi rohkem kanda kinnitada. 

Eesti ühisstendi projektijuht, Kaubanduskoja Pärnu esinduse juhataja Toomas Kuuda rõõmustas, et Eestis leidub ettevõtteid, kellel on midagi pakkuda taolisel kõrgtehnoloogiat tutvustaval ülemaailmsel messil. 

Eesti ühisstend organiseeriti EASi ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoja koostööna. Mess kestab 26. veebruarini.

 Loe rohkem Postimehest.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077