Tallinna Tehnikaülikoolis algas Tööstusakadeemia programm

Eelmisel nädalal algas TTÜs tööstusettevõtete talentide juhtimisprogramm Tööstusakadeemia. Avamoodulis oli 8 osalejat.

Kahepäevase avamooduli esimesel päeval toimus praktikute seminar, kus esinesid tööstusettevõtete juhid ja eelmiste Töötusakadeemiate lõpetajad, samuti professor Jüri Riives. Külastati ka mehaanikateaduskonna laboreid. Teisel päeval toimus Anu Virovere loeng „Juhi eneseareng, otsustamine, motivatsioon“.

Tööstusakadeemias toimub juuni keskpaigani kokku 8 moodulit. Sõna võtavad erinevad lektorid (Jüri Riives, Jaak Lavin, Tiia Tammaru, Anu Virovere jt) ja külastatakse erinevaid tööstusettevõtteid ning organisatsioone, et näha kuidas on seni teooria Eesti tööstuses rakendust leidnud. Osalejad saavad programmi jooksul erinevatelt lektoritelt tagasisidet ja praktilisi nõuandeid enda või esindatava ettevõtte arendamiseks.

Tööstusakadeemia programmi koostööpartneriteks on IMECC ja Eesti Kvaliteediühing. Akadeemiat vedava Triin Ploompuu kinnitusel on võimalik ossaleda ka Tööstusakadeemia üksikutes moodulites. Rohkem infot leiab Tööstusakadeemia kohta SIIT.

Galerii

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara