Autor: Tanel Raig • 27. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Tehnikaülikoolis algas Tööstusakadeemia programm

Eelmisel nädalal algas TTÜs tööstusettevõtete talentide juhtimisprogramm Tööstusakadeemia. Avamoodulis oli 8 osalejat.

Kahepäevase avamooduli esimesel päeval toimus praktikute seminar, kus esinesid tööstusettevõtete juhid ja eelmiste Töötusakadeemiate lõpetajad, samuti professor Jüri Riives. Külastati ka mehaanikateaduskonna laboreid. Teisel päeval toimus Anu Virovere loeng „Juhi eneseareng, otsustamine, motivatsioon“.

Tööstusakadeemias toimub juuni keskpaigani kokku 8 moodulit. Sõna võtavad erinevad lektorid (Jüri Riives, Jaak Lavin, Tiia Tammaru, Anu Virovere jt) ja külastatakse erinevaid tööstusettevõtteid ning organisatsioone, et näha kuidas on seni teooria Eesti tööstuses rakendust leidnud. Osalejad saavad programmi jooksul erinevatelt lektoritelt tagasisidet ja praktilisi nõuandeid enda või esindatava ettevõtte arendamiseks.

Tööstusakadeemia programmi koostööpartneriteks on IMECC ja Eesti Kvaliteediühing. Akadeemiat vedava Triin Ploompuu kinnitusel on võimalik ossaleda ka Tööstusakadeemia üksikutes moodulites. Rohkem infot leiab Tööstusakadeemia kohta SIIT.

Tööstusakadeemiale näidati mehhaanikateaduskonna laboris töötavat 3D printerit.
Foto: Tanel Raig
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077