Autor: Tanel Raig • 15. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnikaülikoolis lõpetas Tööstusakadeemia neljas lend

Eelmisel nädalal anti üle tunnistused Tallinna Tehnikaülikooli Tööstusakadeemia neljanda lennu lõpetanutele.

Neljanda Tööstusakadeemia läbimise kohta anti tunnistus seitsmele lõpetanule. Akadeemia lõpetasid Mart Ulm (ettevõttest Falco), Miku Õismaa (Ruukki Products), Liivika Lindepuu (Konesko), Mihkel Holm (Ruukki Products), Argo Tuisk (Konesko), Kairi Kongi, Eiko Vaikjärv (Stoneridge Electronics) ja Margus Tang (Ionix System). „Te olete kõige värskemad tööstusvaldkonnas koolitatud spetsialistid,“ ütles Tööstusakadeemiat vedanud Triin Ploompuu tunnistusi üleandes.

Pool aastat kestnud akadeemias oli 8 moodulit 16 koolituspäevaga. Nende jooksul külastati ka 11 tööstusettevõtet ja tutvuti nende töökorraldusega: Norma, Hanza Tarkon, Salvest, Ensto Ensek, AQ Lasertool, Falco, IMECC, Balbiino, Eesti Energia Tehnoloogiatööstus, TNC Components, VKG.

Autor: Martin Kivimäe
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077