Tanel Raig • 15 juuni 2015

Tehnikaülikoolis lõpetas Tööstusakadeemia neljas lend

Eelmisel nädalal anti üle tunnistused Tallinna Tehnikaülikooli Tööstusakadeemia neljanda lennu lõpetanutele.

Neljanda Tööstusakadeemia läbimise kohta anti tunnistus seitsmele lõpetanule. Akadeemia lõpetasid Mart Ulm (ettevõttest Falco), Miku Õismaa (Ruukki Products), Liivika Lindepuu (Konesko), Mihkel Holm (Ruukki Products), Argo Tuisk (Konesko), Kairi Kongi, Eiko Vaikjärv (Stoneridge Electronics) ja Margus Tang (Ionix System). „Te olete kõige värskemad tööstusvaldkonnas koolitatud spetsialistid,“ ütles Tööstusakadeemiat vedanud Triin Ploompuu tunnistusi üleandes.

Pool aastat kestnud akadeemias oli 8 moodulit 16 koolituspäevaga. Nende jooksul külastati ka 11 tööstusettevõtet ja tutvuti nende töökorraldusega: Norma, Hanza Tarkon, Salvest, Ensto Ensek, AQ Lasertool, Falco, IMECC, Balbiino, Eesti Energia Tehnoloogiatööstus, TNC Components, VKG.

Foto: Martin Kivimäe
Jaga lugu:
Seotud lood
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077