Leibur: oleme mõelnud kaubamärgi kandepinna laiendamisele

Kuna Leiburi kaubamärgi üheks olemuslikuks osaks on pehmus, siis Leiburi pehmed padjad oleks ehmatavalt lihtne võimalus piire avardada, arendas ASi Leibur juhatuse esimees Asso Lankots tänase Äripäeva kolumnis kõlanud mõtet edasi.

Äripäeva tänases kolumnis kirjutab peatoimetaja Meelis Mandel, et Eesti ettevõtted ei tee oma kaubamärki rahaks, vaid keskenduvad selle kasutamisel põhitegevusele. Aga miks ei võiks müüa näiteks ETV ðampoone, Leiburi patjasid või A. Le Coqi rabamatku?

Asso Lankots lisas, et läbimõeldud tegutsemise korral saaks pehmete patjadega tulusid kasvatada küll.

„Isiklikult ma tunnustan Meelis Mandeli initsiatiivi, mis peaks kannustama suuremalt mõtlema,“ ütles Lankots. „Tuntud Eesti kaubamärgid, mis püsivad ainult nn põhitegevuse raamides ja mille väljund jääb pelgalt koduturule, seisavad pigem varem kui hiljem silmitsi olematute kasvuvõimalustega ja kaubamärgi väärtuse kasvatamise seisukohast on see halb olukord. Uute võimaluste otsimisel ei tohi aga kaotada identiteeti.“

Lankotsi sõnul on nad mõelnud Leiburi kaubamärgi kandepinna laiendamisest. „Probleem on aga pigem selles, et me pole veel „välja mõelnud“ ja edasisi samme astunud,“ märkis ta ning lisas, et ta ei suuda ka meenutada ühtegi konkreetset olukorda, kui keegi teine oleks avaldanud soovi Leiburi kaubamärki kasutada.

 

Osale arutelus

  • Väinu Rozental

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara