ABB ehitab Jürisse uue tehase

ABB ehitab Jürisse 14 000 ruutmeetri suuruse tootmis- ja büroohoone, mille ehitus maksab 13-14 miljonit eurot.

Uues tootmis- ja büroohoones valmib tootmispind komplektalajaamade ja madalpingesüsteemide tehasele, ladu ja kontoriruumid. „Uue tootmis- ja bürookompleksi rajamise tingis eelkõige vajadus saada juurde tootmispinda ja –ressursse ning saavutada veelgi suurem sünergia enamiku üksuste asumisega ühes kohas,“ märkis ABB Balti riikide juht Bo Henriksson. Koos juba olemasolevate tootmisüksustega tekib Jürisse ABB innovatsioonilinnak OneCampus, mis põhineb ABB Grupi strateegial "One ABB".

Uue hoone rajamine algas tänavu 15. märtsil, ehitustööd kestavad orienteeruvalt 12-13 kuud. Tootmis- ja büroohoone valmib järgmise aasta kevadeks, tootmisüksuste ületoomine on planeeritud võimalikult lühikese ajaperioodi jooksul. Innovatsioonilinnakus hakkab tööle üle 1000 inimese.

Hoone projekteeris WSP Talone OÜ ning ehitab AS YIT Ehitus. Tulevikus on linnakul võimalus laieneda kogupinnale 30 000 m2 ulatuses. Koos uue hoonega on ABB-l Jüris kogupinda umbes 45 000 m2.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara