Tanel Raig • 12 märts 2012

Maag Lihatööstuse müük kasvas aastaga kolmandiku võrra

Maag Lihatööstuse käive oli tänavu aasta veeburaris 1,4 miljonit eurot, ehk 30% enam kui aasta tagasi veebruaris.

Tonnides oli Maagi müük veebruaris 471 tonni, mida on 12% enam kui aasta tagasi. Veebruar oli meile väga hea kuu ning kasvutendents jätkub,“ sõnas Maag Lihatööstuse juhatuse esimees Olle Horm. Tema kinnitusel tegi suurima kasvu viinerite müük, mille käive tõusis 162%. Suurima kasvu on andnud jaanuaris müügile toodud EHE sarja tooted, mida ettevõte on ise nimetanud puhtast lihast valmistatud toodeteks. „Nõudlus on väga suur ning võrreldes selle aasta jaanuariga, mil müük kasvas mulluse jaanuariga võrreldes samuti kolmandiku võrra, oleme veebruaris müünud EHE viinereid 7,4 tonni rohkem, ehk ligi 19 tonni,“ rääkis Horm.

Jaga lugu:
Seotud lood
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077