Autor: Tanel Raig • 12. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maag Lihatööstuse müük kasvas aastaga kolmandiku võrra

Maag Lihatööstuse käive oli tänavu aasta veeburaris 1,4 miljonit eurot, ehk 30% enam kui aasta tagasi veebruaris.

Tonnides oli Maagi müük veebruaris 471 tonni, mida on 12% enam kui aasta tagasi. Veebruar oli meile väga hea kuu ning kasvutendents jätkub,“ sõnas Maag Lihatööstuse juhatuse esimees Olle Horm. Tema kinnitusel tegi suurima kasvu viinerite müük, mille käive tõusis 162%. Suurima kasvu on andnud jaanuaris müügile toodud EHE sarja tooted, mida ettevõte on ise nimetanud puhtast lihast valmistatud toodeteks. „Nõudlus on väga suur ning võrreldes selle aasta jaanuariga, mil müük kasvas mulluse jaanuariga võrreldes samuti kolmandiku võrra, oleme veebruaris müünud EHE viinereid 7,4 tonni rohkem, ehk ligi 19 tonni,“ rääkis Horm.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077