Autor: Tanel Raig • 13. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PKC Eesti näitas muutusi efektiivses tootmises

Äripäeva Tööstuse klubi külastas juhtmeköidiseid valmistava PKC Eesti tootmist. Ettevõtte juhatuse esimees Jani Kiljala, tootmise divisjoni juht Lauri Rohtoja ja tootmise arendusjuht Rain Lindus rääkisid muudatustest ettevõtte struktuuris ja tootmises, mis aitasid majanduslanguses kiirelt mahtusid kaotanud ettevõttes hoida kasumlikkust. Üritusel osales ligi 30 inimest, kellele näidati ka PKC Eesti töökorraldust tootmises.

 

Foto: Annika Matson
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077