Tanel Raig • 30. jaanuar 2012
Jaga lugu:

Estover suurendas poole aastaga turuosa 7%

Juustutootja United Estover Groupi turosa kasvas Eesti siseturul eelmise aasta teises pooles 7%.

Ettevõte teatas, et turu-uuringute firma Nielsen andmetel on nende turuosa kasvanud fermenteeritud juustude kategoorias (kõik juustud, v.a. sulatatud, suitsu- ja toorjuust) 2011. aasta lõpuks 39,3%ni. Neljandas kvartalis müüdi Eesti juustubrändide arvestuses kõige enam Traditsioonilist Eesti Juustu, mis moodustas 15,2% kogu turu müügimahust. Teisel kohal oli Hollandi Leibjuust Originaal 9,1%ga. 15 suurima juustubrändi arvestuses tegigi suurima kasvu läbi Traditsiooniline Eesti Juust.

Käimasolevale aastale vaadates prognoosib United Estover Group kontserni turuosa kasvuks 2%. Estoveri müügi- ja turundusosakonna juhataja Hannes Prits kinnitas, et ettevõte jätkab ka tänavu panustamist oma suuremate kaubamärkide turundusse, jätkates samas ka uusimate, Piimameister Otto ja premium-tootesarja tutvustamist tarbijatele.

Jaga lugu:
Seotud lood
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee