Autor: Tanel Raig • 21. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus pood kasvatab Sangari jaekäivet 20%

Rõivatootja Sangar loodab täna avatava uue poe abil kasvatada oma käivet 20%.

Sangari turundudirektori Raul Saksa sõnul loodab ettevõte täna Tallinnas Ülemiste Keskuses avatava poega teha uuel aastal müügikäivet 160 000 eurot. See omakorda suurendab Saksa väitel Sangari jaekäivet ligikaudu 20%. Tänavu 11 kuuga on Sangar eelmise aastaga võrreldes käivet kasvatanud 56%.

Uus pood on seni Sangari avatud esinduspoodidest suurim. Kaupluse pindala on 70m2. „Ainult särkidele keskendudes on seda Eesti mõistes väga palju,“ ütles Saks. „Selline pindala annab võimaluse korralikult eksponeerida tervet särgikollektsiooni ning jätab ka mugavalt liikumisruumi,“ lisas ta.

Samas kinnitas Saks, et uue poe investeering oli tagasihoidlik, kuna kasutati juba eelnevalt väljatöötatud poekontseptsiooni, mida Saksa väitel on tarbijad seni hästi vastu võtnud.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077