Autor: Tanel Raig • 21. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sangar avab oma suurima kaupluse

Rõivatootja Sangar avab täna oma kuuenda särgipoe, mis on seniavatud poodidest suurim.

Eesti suurim särkide tootja avab uue poe Tallinnas Ülemiste Keskuses. Poes hakkab igapäevaselt olema müügil 120 erinevat särgimudelit. Turundusdirektori Raul Saksa kinnitusel on võimalik valmistada särk ka vastavalt kliendi mõõtudele ning soovitud materjalile.

Kaupluses on välja pandud ka Sangari uusim vaba-aja särkide kollektsioon “Easy”. “Vabaaja särgi materjalina on hetkel populaarsust võitmas fliisimaterjal, mis sobib tänu kanga pehmusele ja soojahoidmisele praegusesse talvisesse aega,” kirjeldas Saks põgusalt särgitrende.

Sangar on Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Alates 1956. aastast on Sangari särgivabrikus õmmeldud üle 55 miljoni triiksärgi.

Sangari selle aasta 11 kuu müügikäive on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvanud 56%.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077