Autor: Tanel Raig • 21. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toetuse saanud Põlevkivi Kompetentsikeskus asus töötajaid otsima

Äsja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt 3 miljonit eurot toetust saanud TTÜ Virumaa Kolledži juurde loodud Põlevkivi Kompetentsikeskus (PKK) asus uusi töötajaid otsima.

PKK otsib nelja uut töötajat sh juhatajat. PKK juhataja töö sisuks hakkab olema PKK arendamine ja juhtimine, ühisprojektide algatamine ja koordineerimine, rahvusvaheliste kontaktide ja projektide arendamine ning rahvusvahelise tegevuse koordineerimine.

Ettevõtlusjuhi ülesanneteks hakkab olema väike ja keskmise suuurusega ettevõtete võrgustiku haldamine, õigusteabe seire teenuse osutamise korraldamine, välispartnerite otsing ning töö ettevõtlusklientide välisturgudele tungimine, suhtlus välispartneritega ettevõtlusvaldkonnas, ettevõtlusinkubaatori käivitamine ja juhtimine ning inkubantide spetsiifilise nõustamise korraldamine.

PKK teadlikkuse ja infospetsialist peab hakkama tegelema valdkondliku info kogumise ja edastamisega, PKK infohalduse korraldamisega, ürituste (sh rahvusvaheliste) ettevalmistamise ja läbiviimisega, suhtkusega rahvusvaheliste partneritega avaliku ja regionaalhuvide valdkonnas ning rahvusvahelistel üritustel osalemise korraldamisega.

Projektijuht hakkab tegelema ELSF projektide elluviimise ja koordineerimisega, projektide eelarve koostamise ning jälgimisega, riigihange korraldamisega ning vastutab projektdokumentatsiooni eest.

PKK juhataja kohale kandideerijal peab olema töökogemus keskastme juhina, ettevõtlusjuhilt nõutakse töökogemust ettevõtlusvaldkonnas.

Kandidaadid saavad CV, motivatsioonikirja ja palgasoovi esitada 15. jaanuarini.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077