Autor: Ain Alvela • 16. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas toimub Instrutec 2011

16.-18. novembril toimuvad Eesti Näituste messikeskuses 17. Tallinna rahvusvaheline tootearendus-, tootmistehnika-, tööriista-, allhanke- ja tehnohooldusmess ”Instrutec 2011” ning 9. puidu- ja saetööstuse tehnoloogia, masinate, seadmete, tööriistade ja puittoodete mess ”WoodTec 2011”.

Eesti suurima tööstusmessi  töös osaleb käesoleval aastal üle 70 asutuse ja ettevõtte 9 riigist  (Eesti, Soome, Läti, Rootsi, Leedu, Ukraina, Poola, Bulgaaria ja Itaalia), kes toovad asjatundlike külastajate ette oma toodete ja teenuste paremiku, uued innovaatilised ideed ning koostööpakkumised. Paranev majanduskeskkond toob sel aastal messikeskusesse viimase kolme aasta esinduslikuma tootmistehnika valiku.

Võrreldes paari viimase aastaga, on sel aastal ekspositsioonis oluliselt kasvanud ka messikeskkonnas töötavate komplekssete seadmete osakaal. Samuti leiab messilt suurema valiku erinevates tootmisprotsessides kasutatavaid tööstusroboteid.

Tallinna Tehnikaülikooli mehaanikateaduskonna instituudid tutvustavad oma messistendis  rakendusuuringute tulemusi ning koostööd masinatööstuse ettevõtetega.

Messide teabe-, nõustamis- ja koolitusürituste programmis on esikohal Eesti Masinatööstuse Liidu ja Tallinna Tehnikaülikooli Mehaanikateaduskonna  koostöös 17. novembril korraldatav konverents ettevõtete ja ülikooli koostööst.

Messi pääse tavakülastajale maksab 3 eurot, sooduspääsme (kehtib üliõpilatsele, õpilastele ja pensionäridele) hind on 2 eurot.

Info messidel toimuvate ürituste kohta, samuti osalevate firmade nimekiri on saadaval: http://www.fair.ee/instrutec/est.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077