Autor: Tanel Raig • 7. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

20 000 inseneri tootearenduseks

Insenerikeskkonna GrabCAD arendajad on saanud valmis lahenduse, mis võimaldab ettevõttel oma tootearendusse kaasata üle maailma enam kui 20 000 inseneri.

Eestlased Indrek Narusk ja Hardi Meybaum on loonud ettevõtte, mis arendab inseneride ja disainerite veebikeskkonda GrabCAD. Hiljuti on meestel valminud lahendus, mis võimaldab ettevõttel tellida arendustööd enam kui 20 000 insenerilt üle maailma. „Insenerid pannakse samaaegselt omavahel võistlema,“ selgitab Meybaum uue võimaluse uudsust ettevõtete arendussoovide lahendamiseks.

Võimalustest, kuidas Eesti väike tootmisettevõte saab endale General Motorsiga võrdse tootearendusmeeskonna, tuleb Meybaum rääkima 14. septembril toimuvale seminarile „Kuidas jõuda tööstuses eduka koostööni teadlastega?“. Seminari kohta leiab täpsemat infot SIIT. Registreeruda saab seminarile SIIT.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077