20 000 inseneri tootearenduseks

Insenerikeskkonna GrabCAD arendajad on saanud valmis lahenduse, mis võimaldab ettevõttel oma tootearendusse kaasata üle maailma enam kui 20 000 inseneri.

Eestlased Indrek Narusk ja Hardi Meybaum on loonud ettevõtte, mis arendab inseneride ja disainerite veebikeskkonda GrabCAD. Hiljuti on meestel valminud lahendus, mis võimaldab ettevõttel tellida arendustööd enam kui 20 000 insenerilt üle maailma. „Insenerid pannakse samaaegselt omavahel võistlema,“ selgitab Meybaum uue võimaluse uudsust ettevõtete arendussoovide lahendamiseks.

Võimalustest, kuidas Eesti väike tootmisettevõte saab endale General Motorsiga võrdse tootearendusmeeskonna, tuleb Meybaum rääkima 14. septembril toimuvale seminarile „Kuidas jõuda tööstuses eduka koostööni teadlastega?“. Seminari kohta leiab täpsemat infot SIIT. Registreeruda saab seminarile SIIT.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara