Autor: Tanel Raig • 5. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas luua teadlaste abiga kasumit teenivaid jäätiseid

Premia Tallinna Külmhoone juhatuse esimees Kuldar Leis räägib 14. septemebril toimuval Äripäeva seminaril, kuidas Premia on loonud teadlaste abiga suurimat kasumit andvaid jäätiseid.

Tänavu teises kvartalis kasvas Premia jäätise müük võrreldes eelmise aastaga üle 3 miljoni euro, ehk 33%. Poolaasta kokkuvõttes kasvas jäätiste müük 5,2 miljonit eurot, ehk 47%. Jäätised on Premia käibekasvu suurimaks mootoriks ning ka ettevõtte suurimad kasumiallikad, ütleb Kuldar Leis.

Premia on läbi aastate vanu jäätiseretsepte parandatud ja uusi jäätisesorte loonud koos teadlastega. 14. septemebril toimuval seminaril „Kuidas jõuda tööstuses eduka koostööni teadlastega?“ räägib Kuldar Leis kogemusest, kuidas koostöös teadlastga luua tooteid, millest saavad ettevõtte kasvumootorid. Samuti ka ohtudest, miks alati kõik ühistööd teadastega edukaks ei osutu.

Seminari kohta leiab täpsemat infot SIIT või registreeruda osalema SIIT.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077