Saku Õlletehas lõi juuni müügiprognoosid

Saku Õlletehases kasvas tänavu juunis kõikide toodete mahuline müük 31% võrreldes eelmise aasta juuniga. Õlletehase juhatuse esimehe Veli Pekka Tennilä kinnitusel olid jaanipäevaks planeeritud müügimahud juba ületatud.

Kuigi ka jaaninädala müügikogused olid Saku Õlletehasele tavapärasest suuremad, hakkasid poeketid suuremaid tellimusi tegema juba juuni algusest. Juuni müügiprognoosid olid juba jaanipäevaks täis ja Tennilä sõnul tuli tehasel leida kiireid lahendusi tootmise ümberkorraldamiseks, et poodides ei tekiks toodete puudust. „Hetkel tegeleme positiivse probleemiga - müüginumbrid ületavad koostatud prognoose. Peame leidma optimaalse lahenduse, et jõuaksime toota vastavalt nõudlusele sest planeeritud suvised laovarud on langenud alla ettenähtud koguste,” kirjeldas Tennilä.

30%-lise müügikasvu taga on Tennilä sõnul nii uued tooted, kasvav turg kui ka suviselt soojad ilmad. Tema väitel on müügikasvule eriti tublilt kaasa aidanud uued tooted Saku Originaal Mahe, ajalooliste sugematega Mõdu ja Saku Long Drink. Siidri müük on võrreldes eelmise aastaga kasvanud rohkem kui kaks korda. Uskumatult head müüginumbrid on kevadel Eesti turule jõudnud Somersby siidritel aga samas on rohkem kui poole võrra kasvanud ka Kiss sarja siidrite müüginumbrid, rääkis Tennilä.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara