Soomlased kolivad tööstused Eestisse

1Partner Kinnisvara on viimastel kuudel vahendanud kahe Soome tööstusettevõtte kolimist Eestisse. Kohilas alustab tegevust plastdetailide tootja ning Mustamäel elektroonikatootja.

Endise Kohila paberivabriku pinnale kolib 5000 ruutmeetrile oma Soomes asuva tootmise plastdetailide tootja Muoviura. Paberivabriku omanikud, investeerimisfirma Brave Capital ja KP Factory, toodavad hoones endises mahus kontoritarbeid edasi ja rendivad üleliigse pinna välja. Lindholmide perekonnale kuuluva Muoviura plastitehases saab esialgu tööd 50 kohalikku inimest ja edaspidi on plaanis laiendada kaadrit sajani.

Juunis vahendas 1Partner Kinnisvara Mustamäel asuva 2500ruutmeetrise tootmishoone müüki Soome elektroonikatootjale Reimax. 1Partner Kinnisvara Soome klientide konsultandi Juha Ajakaineni kinnitusel on mitmed Soome tööstusettevõtted juba Eestisse kolimise ära otsustanud ja otsivad sobivat pinda.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara