Autor: Tanel Raig • 30. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolm tööstusettevõtet pääses pere- ja töötajasõbralike ettevõtete edetabelisse

Täna avaldatud Äripäeva pere- ja töötajasõbralike ettevõtete TOPi 25 parima hulka pääses tööstussektorist kolm ettevõtet.

Kõrgeimal kohal on Tartus asuv kile- ja kilepakendite tootmisega tegelev Estiko-Plastar. Edetabelis saavutati 8. koht. Metallmahuteid tootev Tallinna ettevõte Estanc on 13. kohal. 22.-23. kohta on jagamas Tartus keemiatooteid tootev Henkel Balti. Kõik kolm tööstusettevõtet kuulusid keskmise suurusega ettevõtete kategooriasse, ehk 50-249 töötajat.

Konkursist võttis tänavu osa 55 ettevõtet. Küsitlusele vastasid nii ettevõtte tippjuhtkond kui ka töötajad. Lõpptulemus leiti, võttes arvesse kolme alamnäitajat: peresõbralikkust, töökeskkonda ja töötajate arendamist ehk töötajasõbralikkust ning soolist võrdõiguslikust.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077