Autor: Tanel Raig • 25. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meelis Einstein: Aasta algus +47%!

Kunda Nordic Tsemendi esimese nelja kuu tootmismahud on kasvanud 47% võrreldes 2010. aasta sama perioodiga.

Ettevõtte tegevdirektori Meelis Einsteini sõnul on nii suure kasvu toonud eksport. Koduturg ei ole seni veel suurt tõusu näidanud. „Ootame, et aasta teises pooles saab ehitus parema hoo,” avaldab Einstein.

Kui aasta alguses avaldas ettevõte, et on valmis tänavu käivitama ka kolmanda pöördahju, siis praegu tunnistab Einstein, et kolmanda ahju käivitamise vajadust sel aastal siiski veel näha ei ole. Kolmanda ahju käivitamine tooks ettevõttesse juurde ka 7-9 uut töökohta.

Eelmise aastaga võrreldes on mõnevõrra tagasihoidlikum ka ettevõtte investeeringute maht. Kui eelmisel aastal investeeriti 9 miljonit krooni, siis tänavu jäävad investeeringud alla 9 miljoni krooni. Suurima projektina ehitatakse uus jäätmekütuse ladu.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077