Autor: Tanel Raig • 22. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööstuse klubis luuakse Eesti parimat toiduainet

Äripäeva tööstusseminaride sari jätkub 2. juunil Tööstuse klubi üritusega, kus AS Leibur juhtkond jagab kogemusi, kuidas valmis Eesti parimaks toiduaineks valitud Saib.

Miks kestab pealtnäha tavapärase pagaritoote arendamine kolma aastat? Kuidas turustada erilist toodet ja kas äriliselt edukas pagaritoode sõltubki ainult heast turundusest või ka tootearendusest? Nendele küsimustele on lubanud Tööstuse klubis vastuseid anda Leiburi juhatuse esimees Asso Lankots ja tootearendusuht Tiina Rühka.

Rühka räägib tänavu Eesti parimaks toiduaineks valitud Saibi näitel toote füüsilisest arendamisest, innovatsiooni suundadest pagaritööstuses ja koostööst teadusasutustega. Asso Lankots jagab seejärel kogemusi tootearednusprotsessi kommertspoolest: kuidas teha toode kättesaadavaks, tarbija ja B2B kommunikatsioonist, uue toote hinnastamisest ja tootearendusüksuste juhtimisest Leiburis.

Tööstuse klubi teises ettekandes tutvustab konsultatsioonifirma Innopolis Konsultatsioonid võimalusi, kuidas tootearendust rahastada.

Klubi päevakava:

9.00-10.30 "Kuidas luua konkurentsitihedal turul tarbijatele meeldiv toode: Leiburi tootearendus Eesti parima toiduaine Saib näitel", Leiburi juhatuse esimees Asso Lankots ja tootearendusjuht Tiina Rühka.10.30-11-00 "Tootearendustoetuse taotlemine", Innopolis Konsultatsioonid juhatuse liige Riivo Anton.

Äripäeva Tööstuse klubi toimub 2. juunil kell 9.00-11.00 kauni vaatega Toompeale Restoran Travel Kaminasaalis (Toompuiestee 37, Tallinn). Osalustasu on 49 eurot + km. Regsitreeruda saab siit.

Äripäeva Tööstuse klubi on tööstusvaldkonna töötajatele mõeldud hommikukohvi vormis seminar, kus tuntud tööstusettevõtete juhid jagavad tööstussektori parimaid kogemusi.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077