Autor: Alyona Stadnik • 10. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bellus Furnituri töötajad ööbivad diivanitel

Lääne-Viru mööbliettevõtte Bellus Furnitur juhi Urmas Auni sõnul mõjutab lumetorm nii ettevõtet kui ka töötajaid, kes koju ei saa ning ööbivad diivanitel.

"Inimesed ei saa tööle, ei saa töölt ka koju, meil tulevad töötajad ju igalt poolt: Kiviõli, Tapa, Kunda," rääkis ta. Auni sõnul eile Kiviõli töötajad ei saanudki koju, sest bussid ei saanud Haljalasse ega tagasi, teed olid kinni.

"Me ei osanud midagi teha, jätsime eile inimesi siia, meil diivanid ja voodid olemas, et ei ole probleem," kommenteeris Aun ning ütles, et eilsed õhtuse vahetuse inimesed hakkavad nüüd alles vaikselt koju jõudma.

"Kiviõli töötajad jäid ka täna tööle tulemata, sest ei saanud sinna bussi saata, sest teed on ikka kinni ja on risk lasta inimestel külmetada seal Padaorus," lausus Aun.

Probleem on ka kaubaga, pool on tulemas Tallinnast ja pool on tulemata.

"Valmiskaup – mis sõidab Haljalast Tallinna sadamasse ja sealt edasi –, mis on mõeldud eksportkaubaks on häiritud, autod ei jõua lihtsalt kohale, sest on igal pool kinni," kurtis Aun.

Kaup ilmselt jääb lihtsalt üks päev hiljaks, anname klientidele teada, et auto ei jõua nendeni täna, et jõuab esmaspäeval või teisipäeval, lisas ta. Mõni klient on küll selline, kes olukorda ei mõista, aga tegevjuht usub, et suurt probleemi sellest ei tule.

Mööblifirma juht rääkis, et tema enda teekond tööle oli keeruline, sest nähtavus oli pea olematu. "Isegi oma auto kapotti ei näinud, ei tea, kuhu sa sõidad, et umbes mälu järgi, siit kunagi tee läks," kirjeldas Aun.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077