• 05.12.10, 14:02
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Branson ennustab 200 USD naftabarreli hinda

Virgin Atlantic Airwaysi asutaja, miljardär Richard Branson ütles Cancunis toimuval kliimakonverentsil, et naftabarreli hind tõuseb peatselt 200 dollarini, kui maailmas ei võta kasutusele keskkonnasäästlikumaid tehnoloogiaid, vahendab Bloomberg.
Bransoni sõnul on selline, praegusel hetkel veel uskumatuna näiv hind, täiesti võimalik, kui maailma suurriigid ei soodusta alternatiivkütuste ja-tehnoloogiate kasutuselevõttu nafta asemel
Bransoni sõnul ootab maailma "uskumatult valuline" majanduskriis, kui juba praegu ei hakkata arendama taastuvenergiaprojektide elluviimist.
Ta kritiseeris USA-d, mille senat mullu süsinikdioksiidi õhkupaiskamisele pidurit ei tõmmanud. Bransoni meelest ootab seetõttu USA-d praegusest peagi veelgi kõrgem, 15%-line tööpuudus.
"Täna me arvame, et süsinikdioksiidi õhkupaiskamise piiramine takistab meie majanduse arengut ja kriisist väljatulemist. Tegelikult satume veelgi suuremasse kriisi, kui kohe keskkonnasäästlikkesse projektidesse ei panusta," hoiatas Branson.

Seotud lood

Uudised
  • 05.12.10, 11:47
Nafta hind kõrgeimal tasemel pärast finantskriisi
Nafta hind mõlemal pool Atlandi ookeani on ületanud piiri, mis on kõrgeim tase pärast finantskriisi, vahendab BBC.
Uudised
  • 08.12.10, 14:35
Tõnis Oja: bensiini hinnatõusu tõi kukkunud marginaal
Analüütik ja OÜ Rahajuht kaasasutaja Tõnis Oja ütles bensiini hinnatõusu selgituseks, et arvestades Neste tanklates 66 sendile kukkunud kasumimarginaali liitri kohta oligi hinnatõusu oodata.
  • ST
Sisuturundus
  • 23.10.24, 21:54
Millega arvestada talviste tööriiete valikul?
Spetsiaalne talvine tööriietus on hädavajalik, et külmas ja karmides ilmastikutingimustes töötades oleks soe, mugav ja ohutu. Talveriietuse konkreetne tüüp sõltub töö iseloomust, ohutusnõuetest ja ilmastikutingimustest. Grolls tööriiete ja isikukaitsevahendite kaupluste juhataja Martin Lokk annab ülevaate olulistest punktidest, mida peaks arvesse võtma talviste tööriiete valimisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele