Autor: Väinu Rozental • 3. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EASi välisesindaja: Peterburi majandusruum pakub meie ettevõtjatele huvi

Peterburi on meie ettevõtjatele alati olnud huvitav ja atraktiivne majandusruum ning viimastel aastatel võib täheldada ka mõningast huvi kasvu, ütles EASi välisesindaja Peterburis Toomas Kästik.

Kästiku sõnul on mitmel sealsel turul tegutseval ettevõtjal pikaajalised koostöösuhted juba nõukogude ajast.Kästik tunnistas, et tal puuduvad siiski andmed selle kohta, mis ajast keegi Eesti ettevõtjatest Peterburis tegutseb.

„Paljud Eesti ettevõtted tegutsevad Peterburis, paiknedes tegelikult ise Eestis ehk nad toodavad Eestis ja Peterburis on neil turunduskontor,“ rääkis Kästik. „Enamik Peterburis tegutsevatest Eesti ettevõtetest tegutseb siiski mitte tootmisega vaid teenindussfääris. Siin on kinnisvaraarendajaid, ehitusettevõtteid, kommunaalmajanduse sektoris tegutsejaid, turvasektoris tegutsejaid, transpordi- ja logistikettevõtteid, turismiettevõtteid.“

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077