Autor: Jaana Pikalev • 10. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BREM on kütte eest võlgu 800 000 krooni

AS Tallinna Küte esitas BREM Kinnisvarahoolduse vastu pankrotiavalduse, kuna viimane on neile 800 000 krooni võlgu.

Hetkel on BREMi võlg ASile Tallinna Küte koos viivistega orienteeruvalt 800 000 krooni, rääkis ASi Tallinna Küte turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Urmas Ööbik. Tallinna Kütte ja BREMi vahelised lepingud  puudutavad täna viie hoone soojavarustust, millest neljal on tema sõnul teenuse osutamine peatatud suve algusest. Nimetatud neljast kliendist mitte ühegi puhul pole tegemist elumajaga, vaid ärihoonetega.

Mis saab firmadevahelisest tõrkest edasi sõltub sellest, kas BREM maksab oma võlad ära või mitte. "Tallinna Küte peab BREMiga läbirääkimisi, et leida lahendus võlaküsimuse osas enne kohtuistungit. Kui me ei jõua kokkuleppele enne 18. augustit, tuleb Harju maakohtus arutusele Tallinna Kütte pankrotiavaldus BREMi vastu," lausus Ööbik.

Tema sõnul on Tallinna Küte sõlminud 2002. aastal otselepingud korteritega BREMi halduses olnud elumajades, mistõttu elumajade elanikke antud soojuse võla küsimus ja pankrotiavaldus ei puuduta. "Tallinna Küte jätkab nende hoonete kaugküttesoojaga varustamist vastavalt sõlmitud lepingutele," kinnitas Ööbik.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077