BREM on kütte eest võlgu 800 000 krooni

AS Tallinna Küte esitas BREM Kinnisvarahoolduse vastu pankrotiavalduse, kuna viimane on neile 800 000 krooni võlgu.

Hetkel on BREMi võlg ASile Tallinna Küte koos viivistega orienteeruvalt 800 000 krooni, rääkis ASi Tallinna Küte turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Urmas Ööbik. Tallinna Kütte ja BREMi vahelised lepingud  puudutavad täna viie hoone soojavarustust, millest neljal on tema sõnul teenuse osutamine peatatud suve algusest. Nimetatud neljast kliendist mitte ühegi puhul pole tegemist elumajaga, vaid ärihoonetega.

Mis saab firmadevahelisest tõrkest edasi sõltub sellest, kas BREM maksab oma võlad ära või mitte. "Tallinna Küte peab BREMiga läbirääkimisi, et leida lahendus võlaküsimuse osas enne kohtuistungit. Kui me ei jõua kokkuleppele enne 18. augustit, tuleb Harju maakohtus arutusele Tallinna Kütte pankrotiavaldus BREMi vastu," lausus Ööbik.

Tema sõnul on Tallinna Küte sõlminud 2002. aastal otselepingud korteritega BREMi halduses olnud elumajades, mistõttu elumajade elanikke antud soojuse võla küsimus ja pankrotiavaldus ei puuduta. "Tallinna Küte jätkab nende hoonete kaugküttesoojaga varustamist vastavalt sõlmitud lepingutele," kinnitas Ööbik.

Osale arutelus

  • Jaana Pikalev

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara