Autor: Kadrin Karner • 7. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BREMi kliendid taas pimeduse ohus

BREM Kinnisvarahoolduse OÜ pole Eesti Energiaga elektrivõla osas kokkuleppele jõudnud ning alates esmaspäevast võidakse hakata kinnisvarafirma halduses olevatest hoonetest elektrit välja lülitama, teatas energiafirma.

"Praegu on kokkulepe selline, et ootame esmaspäeva hommikul kella kümneni. BREM-il tuleb teatud osa võlgu olevast summast ära maksta ja sõlmida ülejäänud summa osas maksegraafik," ütles Eesti Energia pressiesindaja Marina Bachmann ERR-i uudisteportaalile.

Juhul kui kinnisvarafirma nõutud summat ära ei maksa, alustatakse tarbimiskohtades voolu väljalülitamist. "Siis ei kahjuks ei jää muud varianti üle, kui tuleb hakata elektrit välja lülitama," lisas Bachmann.

Eesti Energia planeeris algselt BREM Kinnisvarahoolduse tarbimiskohtadest voolu ära võtta 2. augustil, kuid peatas voolu väljalülitamise üheks nädalaks, kuna kinnisfarafirma tasus viiendiku elektrivõlast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077