BREMi kliendid taas pimeduse ohus

BREM Kinnisvarahoolduse OÜ pole Eesti Energiaga elektrivõla osas kokkuleppele jõudnud ning alates esmaspäevast võidakse hakata kinnisvarafirma halduses olevatest hoonetest elektrit välja lülitama, teatas energiafirma.

"Praegu on kokkulepe selline, et ootame esmaspäeva hommikul kella kümneni. BREM-il tuleb teatud osa võlgu olevast summast ära maksta ja sõlmida ülejäänud summa osas maksegraafik," ütles Eesti Energia pressiesindaja Marina Bachmann ERR-i uudisteportaalile.

Juhul kui kinnisvarafirma nõutud summat ära ei maksa, alustatakse tarbimiskohtades voolu väljalülitamist. "Siis ei kahjuks ei jää muud varianti üle, kui tuleb hakata elektrit välja lülitama," lisas Bachmann.

Eesti Energia planeeris algselt BREM Kinnisvarahoolduse tarbimiskohtadest voolu ära võtta 2. augustil, kuid peatas voolu väljalülitamise üheks nädalaks, kuna kinnisfarafirma tasus viiendiku elektrivõlast.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara