Tuiksoo: ega meil seadusi õnneks veel osta saa

Ega asjad meil nii hullud õnneks ka veel ei ole, et meil seadusi päris osta saab, ütles riigikokku kuuluv rahvaliitlane Ester Tuiksoo Delfile elektrituruseadusesse kirjutatud taastuvenergiatootjatele mõeldud toetuste määramist kommenteerides.

Tuiksoo meenutas, et 2007. aastal tehti kõik võimalik ja pingutati ehk ülegi, et paista Euroopas silma taastuvenergia osakaalu suurendamises riigi energeetikas.
"Ma pole sugugi kindel, et kui see arutelu oleks toimunud praegu ja selgelt paremini informeeritud oludes kui toona, oleks otsus olnud samasugune. Urmas Sõõrumaa aga on tõestanud end taas kui hea strateeg ja asjatundja sõltumata sellest, kas see kellelegi meeldib või mitte," leidis poliitik.

Reedel ilmunud Äripäev kirjutas, et sel aastal ligi miljard krooni toetusraha saavate elektritootjate omanikud peavad tänama ettevõtja Urmas Sõõrumaad, sest riigikogu arvestas toetusi määrates Sõõrumaaga seotud olnud Väo soojuselektrijaama ettepanekutega ja põlgas ära majandusministeeriumi soovitatud määrad.

Osale arutelus

  • Aivar Hundimägi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara