Anne Oja • 13 aprill 2010

Hekoteki juht: hoiame oma andmetel ja inimestel silma peal

On selge, et avalikult sellest rääkida ei saa, vastas ASi Hekotek juht Heiki Einpalu otseselt päevaküsimusele, kuidas kaitsed enda ettevõtet tööstusspionaaži eest.

„Võib ju nii kaitsta, et kedagi ei usalda ja üldse ei lase kedagi ligi, kuid meie ala spetsiifika on selline, et iga projekt erineb teisest,“ laiendas Einpalu oma vastust. „Mingit standardtoodet, mida võiks varastada, meil pole. Ka patenteeritud lahendusi pole meie valdkonnas väga palju.“

Einpalu sõnul pole jooniste varastamine arvutist lihtne, sest seda peab ikkagi oskama. „Hoiame oma andmetel ja inimesel, kes andmetega kokku puutuvad, kahtlemata silma peal, et avastada vargus võimalikult kiiresti,“ võttis Einpalu oma lühikommentaari kokku.

Jaga lugu:
Seotud lood
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077