Autor: Sirje Rank • 18. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Latvenergo jagab tasuta elektrit

Tänasest hakkavad Läti sotsiaalametid jagama vähekindlustatud peredele kaarte tasuta elektrile.

Kaart annab õiguse tasuta elektrile kokku 500 kWh ulatuses. Kaardi rahaline väärtus on 37,15 latti ehk 820 Eesti krooni, mida saab kasutada nii jooksvate arvete tasumiseka kui ka varasemate võlgnevuste kustutamiseks, kirjutab majandusleht Biznes & Baltija.

Hinnanguliselt võib sellist abi vajada 100 000 inimest üle riigi. Latvenergole läheb kingitus maksma 3,7 miljonit latti ehk 81,4 miljonit krooni.

Latvenergo eeskujul plaanib vähekindlustatud perede elu kergemaks teha ka pealinna soojaettevõte Rigas siltums. Veebruaris plaanib firma riialastele kinkida 50 000 MWh soojusenergiat koguväärtuses 1,5 miljonit latti ehk 33 miljonit krooni, kirjutab leht.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077