22. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saarioinen avas Raplas uue valmistoidutehase

OÜ Saarioinen Eesti avas täna Rapla lähistel üle 200 miljoni krooni maksva läinud uue valmistoidutehase, mis hakkab Eesti turule tootma Mamma kaubamärgi all praade, suppe ja teisi pakendatud valmistoite, teatas ettevõte.

Saarioinen Eesti juhatuse liige Märt Vilbaum nimetas uue tehase ja senise Meleco kaubamärgi välja vahetava brändi Mamma eesmärgiks läbimurde saavutamist nii Eesti veel välja kujunemata valmistoitude turul kui ka tarbijate suhtumises.Rapla külje all asuv 6000 ruutmeetrise üldpinnaga Saarioineni uus tehas on sisustatud kaasaaegsete ja efektiivsete toidutehnoloogiliste seadmetega. Tehase tootmismahuks on planeeritud 9 miljonit kilogrammi aastas. Uues tehases saab tööd ligi 100 inimest, kellest osa on läbinud ka põhjaliku koolituse Saarioineni kontsernis Soomes.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077