18. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liviko tootmisdirektorina asus tööle Riho Sõber

AS Liviko tootmisdirektorina asus tööle joogitööstuse spetsialist ja pikaajaliste kogemustega tootmisjuht Riho Sõber, teatas ettevõte.

Viimase kahe aasta vältel on Riho Sõber olnud Liviko lahjade alkohoolsete jookide tootmise tehnoloogia ja uue, septembris avatava villimisliini projektijuht alates selle kavandamisest kuni juurutamiseni.„Riho Sõber on kasutanud oma teadmisi ja pikaajalisi kogemusi toiduaine- ja alkoholitööstusest Liviko jaoks parimal viisil ning osutunud ka eesmärgikindlaks meeskonnamängijaks,“ ütles AS Liviko juhatuse esimees Janek Kalvi ja rõhutas Sõbra rolli lahjade alkohoolsete jookide tootmisbaasi ja tootmisrežiimi väljatöötamiselRahvusvahelise töökogemusega Riho Sõber on töötanud erinevates toiduainetööstuse ettevõtetes nii jookide tootmise kui ka joogitööstuse arendamise alal. Aastatel 1985-2002 töötas ta AS-is Saku Õlletehas, kus tõusis remondimeistrist tootmisdirektoriks. Alates 2002. aastast on Riho Sõber olnud ettevõtja, konsulteerides, kavandades ja juhtides mitmeid erinevaid tootmisvaldkonna projekte, äriplaane ning investeeringute kavasid.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077