Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 28. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energiast lahkub Toomas Niinemäe

Eesti Energia koostootmise valdkonna juht ning Iru elektrijaama juhataja Toomas Niinemäe lahkub alates 15. septembrist Eesti Energiast.

Ettevõte on käivitanud konkursi uue juhi leidmiseks, teatas firma.

Niinemäe on olnud Eesti Energia kontserni erinevates ettevõtetes ametis alates 1999. aastast. "Otsus võtta vastu uus väljakutse sündis raske südamega, sest olen aastate jooksul andnud oma jõukohase panuse kontserni erinevate ettevõtete ja meeskonna arengusse ning Eesti Energia käekäik on muutunud südamelähedaseks," kommenteeris Niinemäe. Ta lisas, et pakkumine väljaspoolt EE-d võimaldab tal isiklikus professionaalses arengus uue kogemuse võrra rikkamaks saada.

Eesti Energia elektrienergia ja soojuse tootmise valdkonna juhi Raine Pajo sõnul hindab ta kõrgelt Niinemäe panust kontserni koostootmisportfelli ja Iru Elektrijaama arendamisse. "Niinemäe algatas mitmeid ettevõttele äärmiselt olulisi projekte nagu Iru koostootmisjaama kateldele uute keskkonnasäästlikumate põletite paigaldamine, jaama seadmete töö automatiseerimine ning jäätmete taaskasutusel baseeruva energiaploki projekti käivitamine,” lisas Pajo.

Eesti Energia elektri ja soojuse tootmise valdkonna eesmärgiks on keskkonnasõbralikuma elektritootmisportfelli arendamine, milles on oluline osakaal taastuvenergial, soojuse ja elektrienergia koostootmise laiendamisel Eestis ja Läänemere piirkonnas, samuti Iru ja Ahtme koostootmisjaamade opereerimisel ja eelduste loomisel tuumaenergia tootmiseks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077