Eesti Energiast lahkub Toomas Niinemäe

Eesti Energia koostootmise valdkonna juht
ning Iru elektrijaama juhataja Toomas Niinemäe lahkub alates 15.
septembrist Eesti Energiast.

Ettevõte on käivitanud konkursi uue juhi leidmiseks, teatas firma.

Niinemäe on olnud Eesti Energia kontserni erinevates ettevõtetes ametis alates 1999. aastast. "Otsus võtta vastu uus väljakutse sündis raske südamega, sest olen aastate jooksul andnud oma jõukohase panuse kontserni erinevate ettevõtete ja meeskonna arengusse ning Eesti Energia käekäik on muutunud südamelähedaseks," kommenteeris Niinemäe. Ta lisas, et pakkumine väljaspoolt EE-d võimaldab tal isiklikus professionaalses arengus uue kogemuse võrra rikkamaks saada.

Eesti Energia elektrienergia ja soojuse tootmise valdkonna juhi Raine Pajo sõnul hindab ta kõrgelt Niinemäe panust kontserni koostootmisportfelli ja Iru Elektrijaama arendamisse. "Niinemäe algatas mitmeid ettevõttele äärmiselt olulisi projekte nagu Iru koostootmisjaama kateldele uute keskkonnasäästlikumate põletite paigaldamine, jaama seadmete töö automatiseerimine ning jäätmete taaskasutusel baseeruva energiaploki projekti käivitamine,” lisas Pajo.

Eesti Energia elektri ja soojuse tootmise valdkonna eesmärgiks on keskkonnasõbralikuma elektritootmisportfelli arendamine, milles on oluline osakaal taastuvenergial, soojuse ja elektrienergia koostootmise laiendamisel Eestis ja Läänemere piirkonnas, samuti Iru ja Ahtme koostootmisjaamade opereerimisel ja eelduste loomisel tuumaenergia tootmiseks.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara