Saku juht tahtis tööd jätkata perekonnale lähemal

Saku Õlletehase juht Ireneusz Smaga soovis
edasi töötada oma perekonnale lähemal, mistõttu jäi juhatuse esimehe leping
pikendamata, rääkis Saku pressiesindaja Priit Põiklik.

"Ireneusz Smaga juhtis Saku Õlletehast kaks aastat. Lepingu lõppemise tõttu avaldas ta kindlat soovi otsida uusi võimalusi ja jätkata oma tööalast karjääri ennekõike oma perekonnale lähemal, seega Poolas," selgitas Põiklik.

Tema andmetel on Smaga juba teel koju ja mehe enda sõnade kohaselt kavatseb ta kõigepealt korralikult puhata, veetes aega oma perekonna seltsis. "Selleks on ka põhjust, sest tema kaheaastane töötempo Saku Õlletehases oli väga energiline ning Saku kui turuliidri jätkuv edu ning selle juhtimine nõudsid Smagalt jõupingutusi, mis ei ole just kergemat killast," sõnas pressiesindaja.

Nüüd, juba uue juhiga, läheb Saku Põikliku sõnul oma arengus edasi kindlal turuliidri kursil. Uus juhatuse esimees Veli Pekka Tennilä on Saku juhtimise üle võtnud ning läheb uutele väljakutsetele vastu, hoides tegelikult sama kurssi, mida vedas ka Ireneusz Smaga.

Saku uus juht soomlane Veli Pekka Tennilä on varem töötanud nii õllede kui ka laiemalt toiduainetööstuse valdkonnas. 2000-2001 töötas ta Nordic Kellogg'si ärijuhina, 2001-2006 Oy Sinebrychoff Ab õllede segmendi turundusjuhina ning 2006-2008 sama firma ekspordidirektorina.

Veli Pekka Tennilä ei ole ühegi teise ettevõtte juhatuse või nõukogu liige ning tal ei ole Saku Õlletehase aktsiaid.

Osale arutelus

  • Agnes Ojala

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara