25. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu president on huvitatud koostööst tuumajaama rajamisel

Leedu president Valdas Adamkus kinnitas, et isegi kui ettevalmistustööd veel mitu kuud aega võtavad, on Leedu tuumajaamast ja koostööst kahtlemata huvitatud.

"Ma rääkisin Eesti presidendi Toomas Hendrik Ilvesega ja ta küsis minult otse, kas me lähme selle projektiga edasi," rääkis Adamkus. "Mis minusse puutub, siis mul ei ole kahtlust, et keegi ei saa meid tuumajaama ehitamisel peatada," ütles ta.

Peagi Eestisse riigivisiidile saabuv Adamkus soovib kummutada väited, nagu käituks Leedu Balti koostöös isepäise ja hoolimatu partnerina, vahendas ETV24 "Aktuaalset kaamerat".

"Kui minuni peaks jõudma taolisi vihjed, eriti arvestades minu peatset visiiti teie kenasse riiki, siis kavatsen need tõstatada kohtumistel Eesti esindajatega. Tahan teada, kas neil on väikseimgi kahtlus, et info või koostöö on puudulik," sõnas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077