Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 13. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liviko juht: kas Onistar on müügis?

Liviko tegevjuht Janek Kalvi vastas aripaev.ee lugeja küsimusele, kas Liviko ostab Onistari, vastuküsimusega: "Kas Onistar on müügis?"

Kalvi vastab täna aripaev.ee lugejate küsimustele. Lugeja küsis, kas Liviko ostab Onistari. Kalvi vastas: „Kas Onistar on müügis? Liviko liigub oma strateegiat järgides ja Eestis tootmise juurde ostmist ei ole täna arutatud,“ lisas ta.

Vaata täispikka online-intervjuud Janek Kalviga!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077