Autor: Mariliis Pinn • 7. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Poola firma sõlmis lepingu Olerexiga

Poola firma E100 valis Eestis oma partneris kütusemüüja Olerexi.

E10 tegeleb kütusekaartide müügiga transpordifirmadele ja veokijuhtidele, millega saab kütuse eest maksta Ida-Euroopa tanklates näiteks Lätis, Venemaal ja Ukrainas, kirjutas redorbit.com.

„Olerex on ideaalne koostööpartner Eestis, kuna tanklaketi jaamad asuvad sobivalt meie klientide marsruutidel. Eesti on järgmine samm, meie võrgu laiendamisel üle terve Ida-Euroopa,“ ütles E100 juhatuse esimees Andrew Waits.

Olerexi turundusjuhi Antti Moppeli sõnul on E100 Kesk- ja Ida-Euroopas kehtiv kütuse krediitkaart. Eestis teenidab E100 kaarti Olerex.

Moppeli sõnul peeti enne nendega lepingu sõlmimist kindlasti läbirääkimisi ka teiste jaemüüjatega.

„Olerex valiti, sest meie jaamade asukoht on transiitliiklusele sobivaim. Olerexil on hea maine Kesk-Euroopa kütuseturu osaliste hulgas. Ühised koostööpartnerid Venemaal ja Baltikumis garanteerivad vastastikuse usalduse. Lisaks oli E100 kaardi ühildamine Olerexi infosüsteemiga kiire ja paindlik,“ ütles ta aripaev.ee-le.

„Transiitliikluse kinnistamine kindla tanklaketi juurde on aeganõudev protsess. Näeme head võimalust käibe kasvuks eelkõige transiitliiklusele olulistes sõlmjaamades,“ lisas Moppel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077