Autor: Mariliis Pinn • 21. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galvexi eksomanikud jäid Muuga tsinkimistehase müügiga rahule

USA investeerimisfond Silver Point Capital teatas, et on rahul maailma suurima terasetootja ArcelorMittal otsusega osta Muuga sadama teraspleki kuumtsinkimistehas Galvex.

„ArcelorMittali organisatsiooni kuulumine annab Galvexile võimaluse luua oma klientidele rohkem lisaväärtust. Tehing ArcelorMittaliga oli edukas tänu meie töötajate raskele tööle ja Silver Pointi juhtimisele ja investeeringutele,“ ütles Galvexi nõukogu liige Shepard Spink Jr.

Investeerimisettevõte Silver Point ostis Galvexi 2006. aasta mais. Silver Pointi esindaja on rahul ettevõtte tulemustega ja usub, et tänu neile on ettevõte parem kui kunagi varem.

Galvex Estonia OÜ on lehtterase tootja. Galvexi tootmisüksus asub Muuga jäävabas sadamas ning omab head ligipääsu mere-, auto- ja raudteetranspordi kaudu. Galvexi peamised sihtturud on Euroopa Liidu liikmesriigid, SRÜ riigid ja Ameerika Ühendriigid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077