Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 19. september 2007

Liive: kinnisvaraarendajad hakaku elektrivõrke ehitama

Eesti Energia juht Sandor Liive ütles Äripäeva majanduskonverentsil Äriplaan 2008, et energeetikas tulevad suured investeeringud ning hätta sattuvad kinnisvaraarendajad võiksid hakata elektrivõrke ehitama.

"Võtke suund elektrivõrkude ehituse või taastuvenergia rajamise peale, kui töö kinnisvaraarenduses kaduma hakkab. See on potentsiaaliga valdkond ja Eesti ettevõtjad võtku sellest oma osa," rääkis Liive.

Liive lisas hinnatõusu kommentaariks, et elektri vabaturg toob ka volatiilsed hinnad. Aastaks 2010 on Eesti Energia eesmärgiks poole vähem elektrivõrgu rikkeid ning kaotada vilkuvad lambid vanades talumajades.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077