Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 10. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Indrek Luukas: mul ei olnud aega Ilmarisega tegeleda

Suurärimees Aadu Luukase poeg Indrek Luukas kommenteeris aripaev.ee-le, et müüs enamusosaluse metallkonstruktsioone valmistavas firmas Ilmarine, kuna tal ei olnud aega selle ettevõttega nii palju tegeleda, kui see oleks väärinud.

"Valdkondi, millega tegeleda on nii palju ja kõike ei suuda hästi teha, sellel ettevõttel on väga konkreetne strateegia ja perspektiiv ning uued omanikud suudavad sellega paremini tegeleda," kommenteeris Luukas. Ta märkis, et müüs oma osaluse firmale Ilmarine Grupp.

"Pakkumine oli atrkraktiivne ja olin nõus ja loodan, et neil läheb hästi, soovin neile parimat," lisas ta.

Ta märkis, et hetkel ei ole tal plaanis rohkem osalusi firmades maha müüa.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077