Autor: Merike Padar • 7. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu maantee elektrihädas

Eile ja möödunud nädala teisipäeval toimunud elektrikatkestused Pärnu maantel on häirinud kontorinimeste tööd.

Eesti Energia esindaja Kristi Kuusiku sõnutsi põhjustas elektrikatkestused isolatsioonirike.

"Sellised rikked võivad tuleneda kaabli vanadusest või näiteks varasemate kaevetööde käigus tekkinud vigastustest. Rikke täpsem põhjus on kontrollimisel," lausus Kuusik, kelle sõnul ei saa kindlasti öelda, et sealne elektrijuhtmestik kuuluks Eesti Energia madalamate prioriteetide hulka ja et seetõttu sinna vähem oleks investeeritud.

Vastavalt energiafirma uurimise tulemustele võetakse vastu otsus selle kohta, mida teha sarnaste olukordade vältimiseks. Kahjunõudeid toimunud elektrikatksetuse osas tänase seisuga keegi esitanud ei ole.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077