26. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ingman kasvatas jäätise käivet 25%

Ingman Jäätised AS on kõige kiiremini turuosa kasvatanud.

Ingmani käive oli 2007. esimesel poolaastal 30 miljonit krooni. Ingmani kogu käive 2006. aastal oli 51,4 miljonit. Poolaasta kasum oli 1, 5 miljonit, mis on viis korda rohkem kui eelmise aasta samal perioodil.

Ingman Jäätiste juhatuse esimehe Margus Kasteini sõnul on Ingman sõiduvees. „ Mul on hea meel, et Ingman on kõige kiiremini turuosa kasvatav jäätisetootja,” sõnas Kastein.

Projekt AS Terega läheb Ingmanil hästi. Tooted on müügil enamikus poodides ja on väga hästi omaks võetud. Ingman on nii Eestis, Lätis, kui ka Leedus esimese kolme parima jäätisetootja hulgas.

Autor: Äripäev , Eleri Lopp

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077