28. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kreenholmi emafirma vahetab juhti

Kreenholmi Rootsi emafirma Borås Wäfveri tegevjuht Thomas Widstrand lahkub ametist päevapealt, teatas firma tänases pressiteates.

Tema ametikohale asub ajutiselt Sven-Olof Kulldorf, kes on varem pikalt töötanud Rootsi sisustuskaubamajade kontsernis Ikea. Ikeas on ta juhtinud kontserni tegevust Hollandis ning ülemaailmset ostuorganisatsiooni.

Kolm viimast aastat oli Sven-Olof Kulldorf jaekaubanduskontserni ICA asedirektor, vastutades ostude, sortimendi ja logistika eest.

Thomas Widstrand juhtis Kreenholmi 2004. aasta veebruarist, mil endine juht Mats Skogman ootamatult tagasi astus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077