Autor: Agnes Ojala • 24. mai 2007

Mosaic avab uue kaupluse Lätis

Baltika Grupp avab täna Riia kaubanduskeskuses Riga Mols uue Mosaici moepoe.

Koos uue poega on kaubamärgil Baltimaades, Venemaal, Poolas ja Ukrainas kokku 51 kauplust, teatas ettevõte.

SIA Baltika Latvija turu juhi Maruta Ergle sõnul tugevdab Mosaic oma kohta Läti kaubandusturul. "Laiendame valikut, avame uusi poode ning viime olemasolevaid järjest parematele kaubanduspindadele," kinnitas Ergle.

Ergle sõnul on väga meeldiv, et uus pood avatakse just Riga Molsis. "Tegemist on eeskätt peredele orienteeritud keskusega, mida külastab just Mosaici klient," rääkis ta.

Mosaic brändijuhi Brigitta Kippaku hinnangul saadi uus pood Lätis just õigel ajal valmis. "Jahe hooaja algus pidurdas müüki, kuid nüüd on ilmad soojemad ning suverõivaste ostmine kasvab iga päevaga. Usun, et sama trendi näitab ka Molsi pood," lisas Kippak.

Riga Molsi kaubanduskeskuses avatavas Mosaici poes on esindatud kogu kaubamärgi kollektsioon. Kaupluse müügipind on 214 ruutmeetrit ning see asub keskuse teisel korrusel, kus on esindatud ka Baltika teise brand'i, Montoni pood.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077