Autor: Agnes Ojala • 24. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mosaic avab uue kaupluse Lätis

Baltika Grupp avab täna Riia kaubanduskeskuses Riga Mols uue Mosaici moepoe.

Koos uue poega on kaubamärgil Baltimaades, Venemaal, Poolas ja Ukrainas kokku 51 kauplust, teatas ettevõte.

SIA Baltika Latvija turu juhi Maruta Ergle sõnul tugevdab Mosaic oma kohta Läti kaubandusturul. "Laiendame valikut, avame uusi poode ning viime olemasolevaid järjest parematele kaubanduspindadele," kinnitas Ergle.

Ergle sõnul on väga meeldiv, et uus pood avatakse just Riga Molsis. "Tegemist on eeskätt peredele orienteeritud keskusega, mida külastab just Mosaici klient," rääkis ta.

Mosaic brändijuhi Brigitta Kippaku hinnangul saadi uus pood Lätis just õigel ajal valmis. "Jahe hooaja algus pidurdas müüki, kuid nüüd on ilmad soojemad ning suverõivaste ostmine kasvab iga päevaga. Usun, et sama trendi näitab ka Molsi pood," lisas Kippak.

Riga Molsi kaubanduskeskuses avatavas Mosaici poes on esindatud kogu kaubamärgi kollektsioon. Kaupluse müügipind on 214 ruutmeetrit ning see asub keskuse teisel korrusel, kus on esindatud ka Baltika teise brand'i, Montoni pood.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077