Autor: Mariliis Pinn • 13. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õunapuu: segased ajad Weroli jaoks on möödas

Viimase 16 aasta jooksul esimesed viis päeva erasektoris töötanud endine regionaalminister, praegune Werol Tehaste tegevjuht Jaan Õunapuu ütles, et segased ajad peaks Weroli jaoks möödas olema.

Ka uurimise käigus ära korjatud hankelepingud saab ettevõte juba vaikselt tagasi. „Sellelgi nädalal saime mitu lepingut tagasi,” rääkis Õunapuu Eesti Päevaleht Online`ile. Tema sõnul käimasolevad kohtuprotsessid Weroli tegevusele mingeid piiranguid ei sea.

„Segane aeg on õnneks üle elatud ning pikale veninud erastamisprotsess lõppenud,” kinntas Õunapuu. Ettevõte tegutseb nii nagu teised normaalsed ettevõtted ning otsib uusi hankelepinguid tegevuse laiendamiseks.

„Me oleme ainus rafineeritud rapsiõli tootja Baltikumis ning seetõttu on meie toodang esindatud kõigis Balti riikides, kuid ka Skandinaavias - Soomes, Rootsis,” rääkis Õunapuu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077