Autor: Agnes Ojala • 12. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kreenholmi töötajad saavad tagasiulatuvalt palka juurde

Kreenholmi Valduse ASi juhtkond ja töötajate ametiühing on jõudnud kokkuleppele ning palku tõstetakse jaanuarist tagasiulatuvalt 15 protsenti ja juulist viis protsenti.

Kollektiivlepingu üks osa - palgakokkulepe - allkirjastati juba 22. veebruaril. Kreenholmi personalidirektori Olga Zaitseva kinnitusel makstakse märtsis töötajatele nii jaanuari kui ka veebruari eest palgalisa, kirjutas Eesti Päevaleht Online.

Detsembris nõudis ametiühing jaanuarist 20protsendist palgatõusu ja juulist sama palju. Eelmisel aastal oli Kreenholmi tööliste keskmine brutopalk 4300-4400 krooni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077